Абитуриентката и бивша гимнастичка Неделина Неделчева грабна титлата на 56-ата Царица

...
Абитуриентката и бивша гимнастичка Неделина Неделчева грабна титлата на 56-ата Царица
Коментари Харесай

Изящна като цвете: Коя е Царица Роза 2024?

Абитуриентката и някогашна гимнастичка Неделина Неделчева сграбчи купата на 56-ата " Царица Роза " на Казанлък.

На второ място журито сложи Елена Николаева, а трета в влиятелния конкурс стана Мариам Григорова. Трите абитуриентки бяха определени измежду над 20 девойки.

" За мен короната на Царица Роза е едно обвързване, отговорност и образец за младежите да не се отхвърлят и да рискуват ". Това сподели победителката в влиятелния конкурс в Казанлък. По думите ѝ  присъединяване за нея е премеждие, което няма да се повтори, а прекарването е несравнимо
 Новата  Новата  Новата  Новата
Прекрасната Неделина се е занимавала с художествена гимнастика в продължение на цели 12 години. В момента оказва помощ в залата, а целта ѝ е да се развива и да продължи образованието си. Да стане Царица Роза е било нейна детска фантазия.

" Всяка година гледах състезанието и тайничко се надявах да пристигна и моят миг " , сподели тя пред Българска телеграфна агенция.

Победителката в състезанието за красота по традиция печели пътешестване до Япония, а през идната една година става дипломат на Казанлък на изложби и тържища по целия свят. За пръв път тази година носителката на короната в Казанлък има и право на присъединяване в състезанието за хубост " Мис България ", а измежду премиите от спонсорите на събитието са пътешестване до Дубай и присъединяване в годишната среща на Индийската асоциация за етерични масла в Ню Делхи.

Като част от премията за първото място Неделина Неделчева стана лице и на верига за козметични артикули и на спа комплекс.

Вижте тук фотоси от тазгодишния конкурс " Царица Роза ":
 Новата  Новата  Новата  Новата
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР